Bursaspor kupa sınavında! Bilecik’teki maç saat kaçta, yayın var mı?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Sahası’nda saat 16.00’da oynanacak mücadeleyi Balıkesir bölgesi klasman hakemi Emre Küçük yönetecek.

Bursaspor kupa sınavında! Bilecik’teki maç saat kaçta, yayın var mı?

Lige galibiyetle başlayan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası macerasına başlıyor. Müzesinde bir Türkiye Kupası bulunan yeşil beyazlılar, 1. Tur maçında bugün deplasmanda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bozüyük Vitraspor ile karşı karşıya gelecek.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Sahası’nda saat 16.00’da oynanacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak mücadeleyi Balıkesir bölgesi klasman hakemi Emre Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Batuhan Sarıgül ve Berkay Salman yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Bilen olacak.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK 

Bugünkü maçta Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın genç ve lig maçında fazla süre almayan isimlere şans vermesi, hafif sakatlığı bulunan Muhammet Demir’in kadroda yer almaması bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Furkan Özyapı’nın ise Bilecik’e götürülüp götürülmeyeceği bugün netlik kazanacak. Bugün kazanan takım adını 2. Tur’a yazdıracak. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatma devrelerine gidilecek. Uzatmada da kazanan çıkmazsa turu geçen takımları penaltı atışları belirleyecek. 

16.00/ A SPOR – CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X