Bursaspor işi şansa bırakmayacak!

3 yılda 3 lig atlayıp ait olduğu Süper Lig’e dönmek isteyen yeşil beyazlı yönetim nokta atışlara devam edecek. Savunmaya Mehmet Yiğit ve Furkan Sakı’yı, orta sahaya Yiğitali Bayrak’ı, forvet hattına da Ahmet İlhan Özek, Hamza Gür ve Mustafa Tahir Babaoğlu’nu transfer eden Enes Çelik yönetimi şampiyon kadroyu bu hafta tamamlamayı hedefliyor.

Bursaspor işi şansa bırakmayacak!

Erdal AKÇAY

26 Mayıs’ta yapılan olağan genel kurulda 3 yıllığına göreve seçilen ve hedefi “3 yılda ait olduğumuz Süper Lig’e dönmek” olarak belirleyen Enes Çelik başkanlığındaki Bursaspor yönetimi yaptığı transferlerle şimdiden taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı.

2,5 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açıp, Teknik direktörlük görevine Pablo Martin Batalla’yı getiren yeşil beyazlı yönetimi transferde de tam gaz gidiyor.

DESTEĞİ HAK EDİYORLAR

2. Lig ve 1. Lig’in deneyimli isimlerine yönelen ve savunmaya Mehmet Yiğit ve Furkan Sakı’yı, orta sahaya Yiğitali Bayrak’ı, forvet hattına da Ahmet İlhan Özek, Hamza Gür ve Mustafa Tahir Babaoğlu’nu transfer eden Bursaspor yönetimi takımın diğer önemli parçaları için de bu hafta gerekli anlaşmaları yapıp kamuoyu ile paylaşmak istiyor.

Ligin üzerinde bir kadro kurmaktaki kararlığını yaptığı transferlerle gösteren Başkan Enes Çelik ve yönetimi Bursaspor’u ait olduğu Süper Lig’e döndürecek tüm adımları atarken, şehirden de maddi manevi destek bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X