Bursaspor için tarihi gün

Bursaspor 3. Lig’deki ilk iç saha maçını 40 bine yakın taraftarının önünde oynayacak… Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak Tokat maçını Gümüşhane bölgesi klasman hakemi Şahin Berker yönetecek.

Bursaspor için tarihi gün

Emre KURTBAY

İlk kez mücadele ettiği TFF 3. Lig’de ilk maçını kazanan, hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Tur’a yükselen Bursaspor, 1. Grup 2. hafta maçında bugün ilk maçını kaybeden Tokat Belediye Plevnespor’u ağırlayacak.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelede Gümüşhane bölgesi klasman hakemi Şahin Berker düdük çalacak. Berker’in yardımcılıklarını Ünal Doğru ve Ahmet Emre Akbulut yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Demir olacak.

REKOR KIRILACAK

Düzcespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar, bugünkü maçı da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Maç öncesinde çıka biletler kısa sürede biterken 17 bin 186 kombineyle birlikte toplam 39 bin 650 adet biletli taraftarın tribünde olması bekleniyor. Yeşil beyazlı kulübün bugünkü maçla 2020’de Kocaelispor’un Karşıyaka’yla oynadığı ve 28.250 kişiyle rekor kırdığı 3. Lig taraftar rekorunu eline geçirmesi bekleniyor.

Stadyum rekoru da kırılabilir!

Bursaspor, bugün oynayacağı Tokat Belediye Plevne maçıyla birlikte 3. Lig taraftarın rekorunun yanı sıra, Yüzüncü Yıl Atatürk Atatürk Stadyumu’nun taraftar rekourunu da kırabilir. 2017-2018 sezonunda oynanan Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını 38 bin 108 kişi yerine izlemiş ve bu rakam stadyum açıldığından bu yana en fazla taraftarı tribüne çeken maç olmuştu. Büyük bir heyecanla stadyumun yoluna tutacak yeşil beyazlı taraftarlar, takımdan galibiyet beklediklerini ifade ederken son düdüğe kadar takımlarını desteklerini belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X