Bursaspor için büyük fırsat

Yeşil beyazlı ekip ligde üst üste iki maçını da Bursa’da oynayacak. Cumartesi günü Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek Bursaspor ardından Kuşadasıspor’u ağırlayacak. Bu iki maç arasında ise kupada 7 Eylül Turgutlu ile de Bursa’da karşı karşıya gelecek.

Bursaspor için büyük fırsat

Emre KURTBAY

Nesine 3. Lig 1. Grup 7. haftasında deplasmanda Silifke Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 2. sıraya gerileyen Bursaspor’da gözler cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Belediye Kütahyaspor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetiminde hazırlıklarına devam eden yeşil beyazlı ekip, üst üste iki karşılaşmayı evinde oynayacak.

HEDEF YENİ SERİ

Cumartesi günü Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek Bursaspor, bir sonraki hafta ise 3 Kasım Pazar günü saat 14.00’te ligde puanla tanışamayan Kuşadasıspor’u Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda ağırlayacak. Arka arkaya Bursa’da maçlara çıkacak Timsah, taraftarının da desteğiyle bu maçları kazanarak yeniden galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor.

KUPA MAÇI DA BURSA’DA

Bu iki lig maçının arasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda da sahneye çıkacak yeşil beyazlılar, 31 Ekim Perşembe günü saat 20.30’da 7 Eylül Turgutlu 1984 ile kozlarını paylaşacak. Ligde zirveyi hedefleyen Bursaspor, Türkiye Kupası’nda da gruplara kalmak isterken 3 maçı da kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X