Bursaspor Eskişehir’de liderlik peşinde

Bursaspor, Eskişehir’de karşılaşacağı Anadolu Üniversitesi’ni farklı yenerek yeniden zirveye yerleşmek istiyor… Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası’nda saat 15.30’da başlayacak maçı Ankara bölgesi klasman hakemi Özer Özden yönetecek. Pablo Martin Batalla ve talebeleri 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

Bursaspor Eskişehir’de liderlik peşinde

Erdal AKÇAY

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor’un bugün Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi karşısında galibiyet arayacak. Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası’nda saat 15.30’da başlayacak 5. hafta maçını Ankara bölgesi klasman hakemi Özer Özden yönetecek.

Özden’in yardımcılıklarını Orhun Aydın Duran ve Beran Yalçın yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mete Burak Kaya olacak. Hakem Özden en son 15 Eylül’de 1923 Mustafakemalpaşaspor’un Kulübü deplasmanda Alanya 1221 FSK’yı 3-2 yendiği maçı yönetmişti.

SANA ZİRVE YAKIŞIR

Düzcespor, Tokat Belediye Plevne ve Ergene Velimeşe galibiyetleriyle 3’te 3 yapan ve geçen hafta evinde Muşsspor ile golsüz berabere kalarak 4’te 4 yapma fırsatını kaçıran Bursaspor bugün Eskişehir’de kazanarak hem hedefe doğru bir adım daha atmak hem de averajla kaybettiği liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyor. Teknik Direktör Pablo Martin Batalla ve talebeleri Eskişehir’deki maçı farklı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Yeşil beyazlı takımda Mücahit Can Akçay’ın kırmızı kart cezası sürüyor. Sakatlığı bulunan Musa Çağıran’ın yerine Barış Dalkıran’ın forvette de Muhammet Demir’in oynaması bekleniyor.

ŞAHLANMA ZAMANI

Oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet ve birer beraberlikle zirveye ortak olan Bornova 1877, Bursaspor, Karşıyaka ve Silifke Belediye 10’ar puanla sıralanıyor. Hafta içerisinde teknik direktör değişikliğine giderek Bursaspor’un eski futbolcularından İlhan Var’ı takımın başına getiren Anadolu Üniversitesi 1 galibiyet ve 3 yenilgiyle topladığı 3 puanla 12. basamakta bulunuyor. 4 maçta 2 gol atıp 7 gol yiyen Eskişehir temsilcisi karşısında Bursaspor’un en büyük kozları Muhammet Demir, Ahmet İlhan Özek ve İlhan Depe olacak.

YİNE SERİ YAPALIM

Anadolu Üniversitesi maçının ardından perşembe günü de Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Uşakspor deplasmanında sahaya çıkacak olan Bursaspor 13 Ekim Pazar günü de evinde Kahramanmaraşspor’u ağırlayacak. Ligde şampiyonluğu kupada ise gruplara kalmayı hedefleyen yeşil beyazlılar 9 günde oynayacağı 3 maçtan galibiyetle ayrılıp taraftarının yüzünü güldürmeye devam etmek istiyor.

Taraftarından yoksun olacak

Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu, geçmişte Bursaspor ve Eskişehirspor taraftarları arasında yaşananlar ve bu sezonki Düzcespor deplasman maçında yaşanan olayları gerekçe göstererek, Bursaspor taraftarına deplasman yasağı getirmesi yeşil beyazlı camiada tepkiyle karşılandı. Bu sezon Türkiye Kupası’nda oynanan Bozüyük Vitra maçına da Bursaspor taraftarı alınmamıştı. Bursaspor Kulübü’nün yaptığı itiraz kabul edilmezse yeşil beyazlı takım bugünkü mücadelede taraftarından yoksun olacak.

Maçı Line TV yayınlayacak

Nesine 3. Lig 1. Grup 5. haftasında bugün oynanacak Anadolu Üniversitesi-Bursaspor maçını Line TV canlı olarak ekrana getirecek. Line TV, geçen hafta oynanan Muşspor maçının yanı sıra deplasmanda oynanan Düzcespor ve Ergene Velimeşespor maçlarını da canlı yayınlamıştı.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

 

STAT: Osmangazi Üniversitesi

HAKEMLER: Özer Özden, Orhun Aydın Duran, Beran Yalçın

4. HAKEM: Mete Burak Kaya

EKSİK: Mücahit Can Akçay

BİLETLER: Bursaspor taraftarına yasak geldi.

15.30/LİNE TV

 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

1 Cihan Şentürk

55 Abdullah Şahin

16 Enes Bağdemir

5 Rıdvan Coşkun

7 Umut Akpınar

8 Niyazi Çolak

20 Berkay Güntay

23 Deniz Karadeniz

37 Ahmet Keleş

61 Ali Fırat Kasap

9 Emrah Tacir

Teknik Sorumlu: İlhan Var

 

BURSASPOR

1 Anıl Atağ

22 Eren Tunalı

27 Mehmet Yiğit

5 Taha Can Velioğlu

3 Abdullah Tazgel

6 Barış Dalkıran

15 Yiğitali Bayrak

9 Ahmet İlhan Özek

8 Furkan Özyapı

11 İlhan Depe

10 Muhammet Demir

Teknik Sorumlu: Pablo Martin Batalla

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X