Bursaspor’dan deplasmanda 3’te 3!

Bursaspor, ligin 5. hafta mücadelesinde Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’ni Tahacan Velioğlu’nun golüyle 1-0 yendi. Puanını 13’e yükselten yeşil beyazlılar bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini aldı.

Bursaspor’dan deplasmanda 3’te 3!

Emre KURTBAY

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor’un Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’ne konuk oldu.

Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası’nda hakem Özer Özden’in yönetiminde oynanan karşılaşmayı Bursaspor, dakikalar 39’u gösterdiğinde Taha Can Velioğlu’nu kaydettiği golle 1-0 yendi.

Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği Bursaspor taraftarının yer almadığı mücadelenin uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü tehlikeyi uzaklaştırmayı başaran yeşil beyazlı futbolcular aldıkları 3 puanla toplam puanını 13’e yükseltti.

Düzcespor, Tokat Belediye Plevne ve Ergene Velimeşe galibiyetleriyle 3’te 3 yapan ve geçen hafta evinde Muşsspor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini almış oldu.

Yönetim yalnız bırakmadı

Bursaspor’un Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile oynadığı maçta yönetim kurulu takımı yine yalnız bırakmadı. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda maça yeşil beyazlı taraftarlar alınmazken, Başkan Enes Çelik ile yöneticiler takıma destek olurken eski bakanlardan Faruk Çelik de mücadeleyi yerinden takip etti.

Başkan Çelik’e çiçek

Maç öncesinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Bursaspor’a jestte bulundu. Eskişehir temsilcisinin kulüp başkanı Galip Özsarı, Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik’e çiçek verip başarılar dilerken, Başkan Çelik de jest için Özsarı’ya teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X