Bursaspor Basketbol’dan 4 bomba transfer!

Bursaspor Basketbol, 4 transfer birden açıkladı…

Bursaspor Basketbol’dan 4 bomba transfer!

Bursaspor Basketbol’dan yapılan paylaşımlar şöyle;

Kulübümüz, Birleşik Amerikalı pivot Josh Sharma ile anlaşma sağladı. Josh Sharma geçtiğimiz sezon London Lions formasıyla 18,8 dakika, 9,0 sayı, 4,5 ribaund ve 1,5 blok ortalamaları ile oynadı. Geçen sezon Eurocup’ta takımı ile yarı final oynayan Sharma, 19 maçta forma giyerken 14,0 dakika, 5,2 sayı, 2,6 ribaund ve 1,2 blok ortalamaları yakaladı. 29 yaşındaki pivot Josh Sharma’ya kulübümüze hoş geldin diyor ve kariyerinde yeşil-beyazlı forma ile başarılar diliyoruz. Ailemize hoş geldin Josh Sharma!

Kulübümüz geçtiğimiz sezon da takımızda yer alan Ömer Utku Al ile yeniden anlaşma sağladı. Ömer Utku Al geçtiğimiz sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Bursaspor Basketbol formasıyla 15:32 dakika, 3,97 sayı, 1,45 ribaund ve 2,14 asist ortalamaları ile oynadı. 26 yaşındaki oyuncumuz Ömer Utku Al’a yeşil-beyazlı forma ile başarılar diliyoruz. Ailemize hoş geldin Ömer Utku Al!

Kulübümüz geçtiğimiz sezon da takımımızda yer alan David Michineau ile yeniden anlaşma sağladı. David Michineau geçtiğimiz sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde takımımızda 30,1 dakika, 11,7 sayı, 2,7 ribaund ve 3,08 asist ortalamaları ile oynarken Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 27,8 dakika, 10,4 sayı, 2,0 ribaund, 2,6 asist ortalamaları tutturdu. 30 yaşındaki oyuncumuz David Michineau’ya yeşil-beyazlı forma ile başarılar diliyoruz. Ailemize hoş geldin David Michineau!

Kulübümüz, daha önce Fenerbahçe Beko, Eskişehir Basket ve Büyükçekmece Basketbol’da oynayan, geçtiğimiz sezon ise Bahçeşehir Koleji’nde forma giyen Berkay Candan ile anlaşma sağladı. Berkay Candan geçtiğimiz sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 10,8 dakika, 3,8 sayı, 2,1 ribaund ve 0,6 asist ortalamaları ile oynarken FIBA Europe Cup’ta ise 14,5 dakika, 4,4 sayı, 3,8 ribaund, 0,9 asist ortalamaları tutturdu. 31 yaşındaki oyuncumuz Berkay Candan’a yeşil-beyazlı forma ile başarılar diliyoruz. Ailemize hoş geldin Berkay Candan!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X