Bursaspor Başkanı Enes Çelik’ten önemli mesajlar; ‘Kavga ederek değil…’

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ulusal kanalda çok önemli mesajlar verdi… Başkan Çelik, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum. 3 maçtır 42 bin ortalamayla oynuyoruz. Süper Lig takımlarının tamamını geride bırakan muhteşem bir Bursaspor taraftarı var. Kavga ile gündeme gelen bir takım olmak istemiyoruz” dedi.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik’ten önemli mesajlar; ‘Kavga ederek değil…’

Emre KURTBAY

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, kavgayla değil mücadele ve dostluk kurarak Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. Ekol TV’de yayınlanan programa katılan Çelik, “Süper Lig’e yükselene kadar maç maç önümüze bakıyoruz. 50-60 il ve ilçe takımlarıyla dostluk kurarak Süper Lig’e gelme hedefimiz var. Günlük hayatta zaten insanların birçok stresi var. Biz sporu bu durumdan ayrı görmek istiyoruz. Bütün müsabakalarda da buna dikkat ediyoruz. Özellikle taraftarımıza da teşekkür ediyorum. 3 maçtır 42 bin ortalamayla oynuyoruz. Süper Lig takımlarının tamamını geride bırakan muhteşem bir Bursaspor taraftarı var” dedi.

GEREĞİNİ YAPAN BİR TAKIM VAR

Geçmiş yıllara bakıldığında artık sahada mücadele eden ve 8 maçtır da kalesini gole kaptan bir Bursaspor’un sahada olduğunu aktaran Başkan Çelik, şöyle devam etti: “Kavga ile gündeme gelen bir takım olmak istemiyoruz. Geçen sene saha içinde takım isteneni yapamadığı zaman saha dışında farklı reaksiyonları oluyor. Bu, tahribatlara da yol açıyordu. Artık sahada mücadele eden, gereğini yapan, 8 maçtır gol yemeyen bir Bursaspor var. Bakarsınız Süper Lig’de değil, Türkiye Kupası’nda bahsedilen takımlarla karşılaşabiliriz.”

İNSANLAR GAYRETİ GÖRÜYOR

Bursaspor taraftarına övgülerde bulunan ve insanların ortaya konan çaba ve gayreti gördüğünü vurgulayan Başkan Enes Çelik, “4,5 aylık gayret noktasında gerçekten insanlar sosyal medya ve diğer kanallar aracılığıyla her şeyi görüyor. Bu yönetimin gösterdiği gayreti, hocamız Pablo Martin Batalla’nın gelmesi, Süper Lig’den, 1. Lig’den, 2. Lig’den oyuncularla gençlerimizin harmanlandığı bir kadro… İnsanlar bu emeği görünce sağ olsunlar 3 maçtır tüm biletleri tükettiler ve bizi Türkiye’nin gündemine getirdiler” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X