Bursa’nın tek kadın otobüs şoförü

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde oturan evli ve bir çocuk annesi 42 yaşındaki Emine Fenerli, belediyeye bağlı Ulaşım Müdürlüğü’nde işe başladı. Fenerli, kullandığı servis otobüsüyle çalışanları taşıyor. Yaklaşık 25 yıldır ehliyetinin bulunduğunu söyleyen Emin

Bursa’nın tek kadın otobüs şoförü

Emine Fenerli, 6 ay önce Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne iş başvurusu için müracaat etti.

 

Başvurusu kabul edilen Fenerli, geçen pazartesi günü belediyeye bağlı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde işe başladı.

 

Bursa’da bulunan belediyelerdeki tek kadın sürücü olan Emine Fenerli, kendisine zimmetlenen otobüs ile çalışanlara servis hizmeti veriyor. Emine Fenerli,  “Benim amacım hem iş bulup çalışmak hem de kadın olarak gerekirse servis aracı kullanabileceğimizi göstermemdi. Belediye bana iş vererek bunu kanıtlamış oldum. İşimi severek yapıyorum. Sorumluluğumu çok iyi biliyorum. Servis şoförlüğü yapan tek kadın sürücü olduğum için mutluyum, gururluyum” dedi.

 

Göreve başladığı ilk gün servis aracı kullanan erkek sürücülerin kendisini yadırgadığını daha sonra tebrik etmek zorunda kaldığını söyleyen Emine Fenerli, bazı günler servis aracını kendisi yıkıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X