Bursa’nın iki meydanı için Merinos önerisi

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, önceki dönem Osmangazi Belediye Meclisi MHP Grubu Sözcüsü Cemil Aydın’ın dikkat çeken önerisini köşesinde paylaştı…

Bursa’nın iki meydanı için Merinos önerisi

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Önceki dönem… Osmangazi Belediye Meclisi MHP Grubu Sözcüsü olarak kent sorunlarına ilişkin çalışmalarıyla dikkat çekti.

Meclis görevi sona erdikten sonra, bu kez kent müfettişi özelliğiyle gördüklerini paylaşmaya, bilgi ve deneyimleri doğrultusunda önerilerde bulunup uyarılar yapmaya devam etti.

Son olarak…

Cemil Aydın daha önce de gündeme getirdiği bir konuyu tam zamanı olması nedeniyle yeniden anımsattı.

Diyor ki:

“Kent Meydanı ve yapımı tamamlanan Osmangazi Kent Meydanı’nı Merinos Parkı’yla bütünleştirmek mümkün. Yol da yeraltına alındığında kentin merkezinde önemli bir yeşil ve sosyal alan oluşur.”

Bu noktada…

Kentsel dönüşümün konuşulduğu şu günlerde şu önerisini de tekrarladı:

“Kent Meydanı ile Gazcılar arasında kalan ada da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında çöküntü bölgesi olmaktan kurtarılabilir.”

HABERİ PAYLAŞ
3 adet yorum var

3 adet yorum var

  1. Lojistikci olarak kültürparktan başlayarak merinos ve kent meydanı ile beraber belediye binasına kadar birkaç kmlik alanın yer altına alınması hem trafiği rahatlatacaktır hem de muazzam meydan yeşil alan kazandıracaktır. Tüm bursa 10 senede buna hazırlansa yeterlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X