ÜNAL ÖZBAY
Şehrin stresinden uzaklaşıp, lezzet dolu bir köy kahvaltısı ya da ızgarada pişen taze et seçeneklerinden tadıp, finalde de şömine başı veya yemyeşil bahçesinde kahve keyfi yapmak isteyenlerin vazgeçemediği adresi haline gelen Muhtarın Yeri, Bursa’nın doğa harikası köyü Kazancı’da yer alıyor.
Kendine has mimarisi, yeşil alanları, çocuk parkı ve şelalesiyle kapıdan içeri girenlerin ruhunu huzurla dolduran mekan, lezzetleriyle de oldukça iddialı.
Kazancı Köyü’nün eski muhtarı Yakup Fidan tarafından kurulan ve bugün oğulları tarafından işletilen mekanda özellikle hafta sonu kahvaltısı için yer bulmak neredeyse imkansız.
GENÇ VE BAŞARILI BİR İŞLETMECİ
Kazancı Köyü’nün eski muhtarı Yakup Fidan tarafından kurulan ancak bugün dev bir tesis haline gelen Muhtarın Yeri’nin genç işletmecisi Ömer Faruk Fidan, kardeşiyle birlikte tüm enerjisiyle tesisi daha iyi, daha kaliteli ve vazgeçilmez bir yer yapmak adına adeta gecesini gündüzüne katmış durumda.
Gençlik enerjisini limitlerine kadar lezzet yolculuğu için harcayan Ömer Faruk Fidan, Muhtarın Yeri’ni bir restoran olmaktan öte markalaşma vizyonuyla başka bir noktaya getirmiş durumda.
MARKALAŞMA İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Muhtarın Yeri’nde konuklarına sundukları özel lezzetlerin çok beğenilmesi üzerine bu ürünleri kendi markaları adı altında tüm Türkiye’ye ulaştırmak için de harekete geçen Ömer Faruk Fidan, ilk adımlarını attı.
Başta zeytinyağı, Türk kahvesi, ıhlamur, kantoron yağı, baharat, erişte gibi organik lezzetleri Muhtarın Yeri logosu altında online olarak tüm Türkiye’ye ulaştırmaya başlayan Fidan, “Herkese bu eşsiz lezzetleri tatmayı öneriyorum. Emin olun siz de diğer konuklarımız gibi bu ürünlerin müdavimi olacaksınız. Ayrıca bu ürünler içinde yer alan organik kantoron yağımız özellikle sağlığınız ve yaralar için çok faydalıdır” ifadelerini kullandı.
KAHVALTI SERVİSİNDE YOK YOK
Muhtarın Yeri’nin taze et seçenekleri kadar kahvaltısıyla da meşhur hale geldiğini belirten Ömer Faruk Fidan, 500 kişi kapasiteli restoran bölümünde özellikle haftasonları kahvaltı için yer bulunamadığını söyledi.
Kahvaltı menüsüne çok güvenen Fidan, “Kahvaltıda sunduğumuz ürünlerin her birini başta bizim köyümüz olmak üzere mutlaka doğal ve organik üretim yapan köylerden temin ediyoruz. Reçellerimiz ev yapımı. Peynirimizi bir tadan başka peynir yemiyor. Ayrıca bu zenginliğe ek olarak sunduğumuz kuymağın peynirini uzata uzata yemek ayrı bir keyif…” dedi.
ÖZEL DAVETLERİN YENİ ADRESİ
Öte yandan tesisin alt katını baştan dizayn ederek bir event noktası haline getiren Ömer Faruk Fidan, burada özel grup ve şirket yemeklerinin yanısıra, event, nişan ve kına gibi özel organizasyonlar için kapılarını yeniden açtıklarını söyledi. Kısa sürede özel davetlerin de vazçeilmez noktası haline gelen mekanı anlatan Fidan, “Burada tamamen özel bir personel hizmet veriyor. Özel günlerini kutlamak, kurumsal yemekler, kına ve nişan gibi organizasyonlar için şimdiden rezervasyonlar dolmaya başladı bile…” şeklinde konuştu.
En kısa zamanda ziyaret edicem
Birde fiattlardan bahsetsen be kardeşim mesela bir kahvaltı kaç para
Fiyatlar nasil