Bursa’nın eski vekiline AK Parti’den önemli görev

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, AK Parti eski Bursa Milletvekili Zafer Işık’a verilen görevi köşesinde paylaştı.

Bursa’nın eski vekiline AK Parti’den önemli görev

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Zafer Işık’ı… 2015 yılında AK Parti Gemlik İlçe Başkanı olarak tanıdık. 2001’de AK Parti’nin ilk üyelerindendi. Siyasette açık sözlü oluşuyla dikkat çekiyordu.

5 yıllık İlçe Başkan Yardımcılığı sonrası 3.5 yıl AK Parti Gemlik İlçe Başkanı olarak siyaset yapıp 2017’de ayrıldı. 2018’de de AK Parti Bursa Milletvekili seçilip parlamentoya gitti.

Açıkça söylemek gerekirse…

5 yıllık milletvekilliğinde, Bursa için en çok girişim yapanlardandı. Özellikle seçim çevresi olan Gemlik-Orhangazi-İznik bölgesinde ayak basmadık yer, ilgilenmedik konu bırakmadı.

Geçen yıl…

Milletvekili aday listesinde adı yoktu, ama tabandan geldiği için bırakmadı.

Şimdi de…

AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından Zafer Işık’a yeni bir görev verildi: İç Anadolu Bölgesi illeri koordinatörlüğü.

Görevi gereği…

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in bölge illeri teşkilatlarıyla yaptığı kongre öncesi değerlendirme toplantılarına katıldı. Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir il-ilçe yönetimleriyle görüşmelerde hazır bulundu.

Arayıp…

Yeni görevini kutladığımızda, Işık önümüzdeki kongre sürecini anımsattı:

“Partimizin Merkez Yürütme Kurulu kararı gereği kongre süreci başladı. İlçe kongrelerinin eylül sonu-ekim başı, il kongrelerinin ise aralık sonu ya da yeni yılın başında başlamaları yönünde hazırlık var.”

Ardından…

Kongre sürecine yansıyan değişim beklentisi için şu değerlendirmeyi yaptı:

“AK Parti için değişim zaten süreklilik gösterdiği için olağan bir durum. Partimiz sürekli değişime açık. Gerektiği zaman mevcut kadrolarla yol yürüdüğü gibi, gerektiğinde değişimi yaşıyor. Bu alışılmış bir durum.”

Bu noktada…

Kongreler öncesi “teşkilatların gözden geçirildiğini” vurgulayıp şunu söyledi:

“Bizde küsme-darılma olmaz. Teşkilat mensuplarına gerektiğinde farklı görevlendirmeler olur. Benim durumum da bunun bir örneği.”

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X