Bursa’nın bu yolunda çile bitmiyor; ‘Herkes topu birbirine atıyor’

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Geçit ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yaşayan bir okurunun şikayetini köşesine taşıdı…

Bursa’nın bu yolunda çile bitmiyor; ‘Herkes topu birbirine atıyor’

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bu sütunlardan zaman okur iletilerine de yer veriyoruz. Okurumuz Metin Çimen, Geçit ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yaşadıkları sorunu iletmiş. Malumunuz, Bursaray’ın Emek-Şehir Hastanesi hattı yüzünden ikiye ayrıldığı bölgede büyük bir ulaşım ve yayageçiti sorunu yaşanıyor.

Okurumuz Çimen, “Geçit ile Ahmet Yesevi mahalleleri arasında doğru dürüst bir üstgeçitimiz yok. Karşıdan karşıya geçmek için lambalar kondu ama araçlar çok hızlı seyrettiğinden güvenli değil. Sürücüler ışıklara da riayet etmiyorlar. Bölgeye Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bir üst geçit yaptı ama o da göstermelik. Bu durumumuzu iletecek bir muhatap bulamıyoruz. Bakanlığa söylüyoruz, Büyükşehir Belediyesi’ne gönderiyor. Trafik Şube Müdürlüğü de aynı şeyi söylüyor. Herkes topu birbirine atıyor. Okullar açıldı, Allah korusun burada ölümlü bir trafik kazası meydana gelmesinden çekiniyoruz” diyor.

Okurumuz, Bursaray’ın otoban girişindeki altgeçitli istasyonunun yerinin de Balat, Geçit ve Ahmet Yesevi mahalleleri ile ilgisi olmayan uç bir noktada bulunduğuna işaret ederek, “Burada daha evvel bir altgeçidimiz vardı. Tren geçince orası iptal oldu. Otoban girişindeki istasyon ve altgeçit de bu yüzden işlevsiz durumda. Acilen bu soruna çözüm istiyoruz” diye belirtmiş.

Biz de ilgililerine buradan aktarmış olalım.

Bölgedeki sıkıntı büyük görünüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X