Bursa’nın bu mahallesinde genç muhtardan ‘Milli’ jest!

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Doğanköy Mahallesi Muhtarı Muhtar Fedai Gül, Türkiye’nin Hollanda ile oynadığı ve 2-1 kaybederek elendiği EURO 2024 çeyrek final maçı için mahalleliye dev ekran getirdi. Muhtar Gül, mahalle sakinlerine, dev ekranın kurulduğu okul bahçesinde adeta stadyum atmosferi yaşattı.

Bursa’nın bu mahallesinde genç muhtardan ‘Milli’ jest!

Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı düm dünyayla birlikte Türkiye’de de yaşanmaya devam ediyor.

A Milli Futbol Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri çeşitli noktalara dev ekranlar kurarak vatandaşlara stat atmosferinde bu heyecanı yaşattı.

Nilüfer ilçesi Doğanköy Mahallesi’nde ise dev ekranı Muhtar Fedai Gül kurdu. Mahallelinin tıka basa doldurduğu Doğanköy İlkokulu bahçesinde, karşılaşma coşkuyla takip edildi.

“Mahallemizde futbol tutkusu oldukça yüksek”

2-1 kaybedilen maç sonrası açıklama yapan Muhtar Gül, “Milli heyecanı mahalle sakinlerimizin ayağına getirdik. Mahallemizde futbol tutkusu oldukça yüksek. Millilerimizin çeyrek finale çıkarak göğsümüzü kabartması ile biz de bu maçın topluca stat atmosferinde izlenmesi gerektiğini düşündük ve duyuruyu çıktık. Sağolsun hemşehrilerimiz de yoğun talep gösterdi. Futbolcularımız başa baş bir mücadele sergiledi fakat kazanamadık. Milli heyecanı mahallemize taşımaya her fırsatta devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X