Bursa’nın bitmeyen metro projesinde hangi istasyon ne zaman biter? İlk kez tarih verildi…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursaray’ı Şehir Hastanesi’ne bağlayacak projeyle ilgili BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli’nin verdiği tarihleri köşesinde paylaştı.

Bursa’nın bitmeyen metro projesinde hangi istasyon ne zaman biter? İlk kez tarih verildi…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Açıkçası… En büyük sorun Şehir Hastanesi Metrosu’nda yaşanıyor. Geçit esnafını batıran çalışmanın ne zaman biteceğine ilişkin, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu geçtiğimiz hafta sonu “2025 sonu” açıklaması yaptı, ama bugüne kadar işi ağırdan alan arkası güçlü müteahhidin yine bitirmeyeceği kaygısı var.

Sohbetimizde…

“Bursaray’la Emek’ten Şehir Hastanesi’ne ne zaman gideceğiz?” diye sorduk. Burulaş Genel Müdürü Fahrettin Beşli de istasyon istasyon açıkladı:

Bir…

“Emek-Geçit arası seçim öncesi apar topar açıldı, ama Emek çıkışına makas yapılmamış. Şimdi bunu yapmak için rayları söküp betonu kırdılar. Çalışma ay sonu tamamlanacak.”

İki…

“Zemininde sorunlar olan Ahmet Yesevi İstasyonu ile Gar İstasyonu 2025 ortalarında bitecek. Şehir Hastanesi İstasyonu da 2025 sonu ya da 2026’nın ilk çeyreği bitecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X