Bursa’nın Avrupa’da çifte maç gecesi! Timsah için salona…

TOFAŞ, 19.00’da Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde Petrolina AEK Larnaca’ya konuk olurken, Bursaspor Basketbol saat 20.30’da evinde Rum ekibi Anorthosis Famagusta’u ağırlayacak.

Bursa’nın Avrupa’da çifte maç gecesi! Timsah için salona…

FIBA Europe Cup’taki temsilcilerimiz TOFAŞ ile Bursaspor Basketbol, 2. hafta maçlarında bu akşam Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla karşısında galibiyet arayacak. Sezona sahasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Keravnos’u yenerek başlayan TOFAŞ, A Grubu 2. hafta mücadelesinde bir diğer Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Petrolina AEK Larnaca’ya konuk olacak. Larnaca Kition Athletic Center’daki maç saat 19.00’da başlayacak.

TİMSAH İÇİN SALONA

Basketbol FIBA Europe Cup B Grubu ilk haftasında zorlu İspanya deplasmanında Casademont Zaragoza’ya 106-84 mağlup olan Bursaspor Basketbol ise bu akşam evindeki ilk maçına çıkacak. Potanın Timsahları Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmada Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Anorthosis Famagusta’yı ağırlayacak. Yeşil beyazlılar muhteşem taraftarının da desteğiyle bu akşamki maçı kazanıp FIBA Europe Cup’ta hem galibiyetle tanışmak hem de iddiasını sürdürmek istiyor.

 

AEK Larnaca-TOFAŞ

19.00/Tivibu Spor

 

Bursaspor-A.Famagusta

20.30/Tivibu Spor 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X