Bursalılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle yarın Bursa’da Atatürk Anıtı önünde saat 10.00’da yapılacak olan kutlamalar nedeniyle trafik yeniden düzenlendi. İşte araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar…

Bursalılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“11 Eylül 2024 günü Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü Atatürk Anıtı önünde 10.00’ da kutlamaları yapılacağından;

Altıparmak Caddesi Varyant altı çıkış, Devlet Hastanesi önünden Çakırhamam istikameti – Temiz Caddesi – Çakırhamam Kavşağı – Fomara Kavşağı- Varyant Altı Zafer plaza Lambalar – Cemal Nadir Caddesine çıkış – Atatürk Caddesi’ ne çıkan bağlantı yolları saat: 10’00 dan itibaren tören öncesinde ve tören bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

11 Eylül 2024 günü Atatürk Anıtı önünde saat: 10.30’ da yapılacak çelenk sunma ve tören esnasında; Atatürk Caddesine çıkan bağlantı yollarının kullanılmamasını, ayrıca 11 Eylül 2024 günü saat: 10.00’dan itibaren T1 (İpekböceği) hattı etkinlik bitene kadar çalışmayacaktır.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Etkinlik süresince araç sürücülerinin Dikkaldırım- Zübeydehanım Doğumevi Kavşağı- Oulu Caddesi – İzmir yolu – Gençosman Kavşağı – Ankara Yolu- Gökdere istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X