Bursalılar dikkat! Bir uyarı daha…

Meteoroloji, bugün öğle saatlerinden itibaren Bursa’da hayatı olumsuz etkileyen yağışların il genelinde gece yarısına kadar süreceğini duyurdu. Yağışların yarın ise Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, İnegöl, Kestel ve Gürsu ilçelerinde saat 14.00’e kadar devam edeceğini bildirdi. Bu nedenle; vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Bursalılar dikkat! Bir uyarı daha…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısı şu şekilde:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Bursa çevrelerinde devam eden yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde gece yarısına kadar, Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, İnegöl, Kestel, Gürsu ilçelerinde ise yarın (05.07.2024 Cuma) saat 14:00 a kadar devam etmesi beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X