Bursalılar bu tarihe dikkat! Kavurucu sıcak geliyor…

Yurt genelinde etkisini gösteren hava sıcaklıkları yeni haftada artıyor. Bursa’da çarşamba günü sıcaklığın yükselişe geçerek 38 dereceyi bulması beklenirken uzmanlar, vatandaşlara yüksek hava sıcaklığına karşı dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor…

Bursalılar bu tarihe dikkat! Kavurucu sıcak geliyor…

Yaz mevsiminde Temmuz ayının başlamasıyla birlikte yurt genelinde hava sıcaklığının artması beklenen iller arasında Bursa da yer alıyor. Marmara Bölgesi’nde devam eden güneşli günlerde Bursa ili için çarşamba gününe dikkat çekiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre 3 Temmuz Çarşamba günü Bursa’da termometrelerin 38 dereceyi bulması bekleniyor.

Gün içerisindeki en düşük sıcaklığın ise 23 derece olması bekleniyor. Uzmanlar, vatandaşları çarşamba günü için özellikle öğle saatlerinde sıcaklığa karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

4 Temmuz Perşembe günü ise sıcaklıklarda ciddi bir düşüş gözlemleniyor. Hava sıcaklığının 7 derece birden düşerek 31 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor.

İşte Bursa’nın 5 günlük hava tahmin raporu:

Marmara’da sıcaklıklar artıyor

Yeni haftada Marmara’da sıcaklıkların artması bekleniyor. Termometreler İstanbul’da 32, Edirne’de 36, Çanakkale ve Balıkesir’de 33, Kocaeli’de 32 dereceyi gösterirken bölgede en yüksek sıcaklıkların salı ve çarşamba günleri birer kademe artmasıyla gerçekleşmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X