Bursalı posta dağıtıcısı Ayşe’nin 10 kilometrelik azmi ve başarı öyküsü!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursalı PTT çalışanı Ayşe Küçük’ün Niğde yarı maratonunda kazandığı önemli başarıyı köşesinde paylaştı.

Bursalı posta dağıtıcısı Ayşe’nin 10 kilometrelik azmi ve başarı öyküsü!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Hem mesleğini hem de sporunu yapanların katıldıkları yarışlarda derece almaları daha bir anlamlıdır. İki işi birden yürütmek her babayiğidin harcı değildir. Bursa PTT çalışanlarından Ayşe Küçük çarşı bölgesinin posta dağıtıcılarından. Onu Tuzpazarı Muhtarlığı’na evrak bıraktığı anlarda tanımıştık. Gazeteci olduğumuzu duyunca maratoncu olduğundan bahsetti. Türkiye çapındaki maratonlarda dereceleri bulunduğunu söylemişti.

PTT’ci Ayşe Küçük haftasonu Nigde Belediyesi’nin, hemşerileri Şehit Ömer Halisdemir adına düzenlediği yarı maratonda birincilik kürsüsüne çıkmış. 10 kilometrelik koşuyu birinci tamamlayan Küçük’ün başarısı sporseverlerden büyük alkış toplamış. Birincilik kürsüsünde ilimizi ve kurumunu gururla temsil eden Küçük’ü biz de kutluyoruz.

İşi gereği yürümek zorunda olan PTT çalışanı Küçük’ün atletizm alanındaki çabaları desteklenmeli. Aynı zamanda anne de olan maratoncumuza bundan sonraki yarışlarında da başarı diliyoruz. Küçük, eylül ayında Kayseri’de düzenlenecek yarışlara da şimdiden hazırlık yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X