Bursalı müzisyen ailenin yeni şarkısı dinleyiciyle buluşuyor!

Bursa’nın müzisyen ailesi yeni şarkıları için gün sayıyor… Behran Kaygısız ve eşi Aytek Yusuf Kaygısız’ın çıkardığı ”Unutma” adlı single parça 26 Temmuz cuma günü dinleyici ile buluşacak.

Bursalı müzisyen ailenin yeni şarkısı dinleyiciyle buluşuyor!

MELİSA ÖZTÜRER ÖZKAN

Sözü, müziği ve bestesi Behran KAYGISIZ’ a, aranjesi ise Aytek Yusuf Kaygısız ait olan ”Unutma”,  Kaygısız ailesinin bestelerini hayata geçirme isteği ile ortaya çıktı.

İlk elektronik kayıtlarını Kamran Hamdi ile oluşturan, elektro Gitarı Caner Ekmekçi’nin çaldığı, Zafer Tufan kayıt Stüdyosuyla şarkının kayıtlarının yapıldığı eser oluşturulmaya başlandı.

‘Unutma’ single’ının klip çekimlerini Mücahit Pehlivan, Mix’ini ise Özgür Yurtoğlu gerçekleştirdi.

”Unutma” neyi anlatıyor?

Kaygısız ailesi, ”İnsanın sıkıştığı, bunaldığı ve derin üzüntüler yaşadığı dönemler olur. Acaba en uç üzüntü bu mu? Daha fazla ne olabilir ki diye düşünür. Tam da bu dönemde hayatta mutluluğun var olması gibi acının da bir bütünü etkilemesi, aslında var olana sarılma çabasıdır, Unutma” ifadeleriyle sözlerin ana temasını açıkladı.

Behran Kaygısız kimdir?

05.11.84 yılında Bursa’da doğan Behran Kaygısız ilk müzik eğitimine 6 yaşında keman eğitimi ile başladı. Lise de Güzel Sanatlar Lisesi’ni

kazanarak piyano ve Klasik Batı Müziği eğimine devam etti.

Ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Müzik Eğitim Fakültesi’nde şan ana dal eğitimini tamamladı ve müzik öğretmeni ünvanı aldı.

Keman ve piyano çalabilen sanatçı Bursa’da halen özel bir okulda müzik öğretmenliğine devam etmektedir.

İlk single olan “Hayat” ve ikinci single albümü olan “Unutma” şarkı söz ve müzikleri kendisine ait olan sanatçı, eşi Aytek Yusuf Kaygısız ile birlikte sahne çalışmalarına devam etmektedir.

Aytek Yusuf Kaygısız kimdir?

1982 yılında Aksaray’da doğan AYTEK YUSUF KAYGISIZ İlköğretim ortaöğretim ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamış olup 16 yıldır Bursa Büyükşehir Belediyesi KENT ORKESTRASI Trombon ve Ses

sanatçısı olarak yaşamına devam etmektedir. Müziğe olan aşkı hem babasının baterist olmasından kaynaklı ve sanatçının küçük yaşta aldığı piyano eğitimidir.

Bas Gitar klasik gitar kontrbas piyano trombon gibi bir çok enstrüman çalan sanatçı, Yıldız Tilbe, Niran Ünsal, Haktan, Ozan Orhon, Soner Arıca, Orhan Ölmez gibi isimlere bas gitar da çalmıştır.

Ayrıca Eşi Behran Kaygısız ile 2 adet single parça yapmış olup aranjeleri kendisine aittir.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X