Bursalı doğa severler Ilıca’da bağ bozumu gerçekleştirdi

Budost Spor Kulübü tarafından düzenlenen bağ bozması üzüm toplama etkinliği düzenlendi.

Bursalı doğa severler Ilıca’da bağ bozumu gerçekleştirdi

Budost Spor Kulübü tarafından düzenlenen bağ bozması üzüm toplama etkinliği düzenlendi. Balıkesir’in Balya ilçesine bağlı Ilıca Beldesi’nde toplanan Bursalı doğa severler ile Balıkesir ve Gönen ilçesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri katıldı.

Budost Spor Kulübü Başkanı Sercan Koyuncu ve Emre Arslancan, “Biz Bursa’da 2016 yılından beri faaliyet gösteriyoruz her hafta sonu Bursa’nın tüm ilçeleri ile ve diğer iller başta Kütahya, Bilecik, Balıkesir, Yalova, Bolu, Sakarya, İstanbul, Eskişehir ve Çanakkale’de doğa sporları yapıyoruz. Her sene çok farklı illerde yaz kış çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu sene de Ilıca beldesinde üzüm toplama etkinliği düzenledik. Doğa sefer dostlarımıza bağ bozumunun nasıl yapıldığını yerinde üzüm keserek ve toplayarak gösterdik” şeklinde konuştu.

Sabahtan akşama kadar üzüm kesen ve toplayan doğa severler yorgunluklarını akşam geç saatlere kadar şarkı ve türküler söyleyip, eğlenerek kutlama yaptılar.

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X