Bursa’daki üniversite öğrencilerine müjde: Ücretsiz olacak!

Geleneğinde gençlere ve çocuklara hizmetin olduğu Nilüfer Belediyesi’nde öğrencilere yönelik ücretsiz bir hizmet geliyor. Başkan Şadi Özdemir, sabahları belirlenen iki noktada üniversite öğrencilerine ücretsiz çorba dağıtım alanları oluşturacaklarını ve Görükle’de açtıkları Nilbel Kafe’yi ilçenin pek çok noktasına yayacaklarını söyledi.

Bursa’daki üniversite öğrencilerine müjde: Ücretsiz olacak!

Melisa Öztürer ÖZKAN

olay.com.tr’de yayınlanan ”Bursa’nın Geleceği” programının bu haftaki konuğu olan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, gençlere yönelik yapacakları yeni uygulamaları açıkladı.

Başkan Özdemir, konuyla alakalı şunları söyledi:

” Görükle’de açtığımız Nilbel kafenin ana amacı temiz ve hijyenik ortamda, daha uygun fiyatta öğrencilerin birlikte olmalarını sağlamak. Bir tane Balat’a yapıyoruz. Ataevler’e de yapacağız. Şehrin çeşitli yerlerinde Nilbel kafeleri artıracağız. Ayrıca sabahları üniversiteye giden çocuklarımız için hem KYK’da hem de  tren istasyonunun son durağında olmak üzere ücretsiz çorba alanı oluşturuyoruz.  Bunları çoğaltacağız. Nilüfer Belediyesi’nin geleneğinde gençlere ve çocuklara yönelik pek çok hizmet ve yenilik var. Biz de bunları geliştireceğiz.”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in katıldığı programın tamamını izlemek için tıklayın…

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X