Bursa’daki FETÖ soruşturmasında flaş gelişme!

Bursa’da, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında “emniyet imamları” ve emniyet mensuplarının da bulunduğu 55 şüpheliden 32’si çıkarıldıkları mahkmece tutuklanırken, 23’ü adli kontrol şartı ve yurtdışına çıkış

Bursa’daki FETÖ soruşturmasında flaş gelişme!

Bülent CİVANOĞLU / OLAY

 

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyon düzenlemişti. Operasyonda 50 polis ve örgütün emniyet imamı olarak tabir edilen 5 sivil yöneticisini gözaltına alınmıştı. Toplam 55 kişi, tamamlanan sorgularının ardından sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişti.

32 TUTUKLAMA

 

Şüphelilerden, aralarında 5 “emniyet imamı”nın da bulunduğu 32’si tutuklandı, 23 kişi de adli kontrol şartı ve yurtdışına çıkma yasağı konularak serbest bırakıldı.

“BYLOCK” KULLANARAK HABERLEŞMİŞLER

Öte yandan, şüphelilerden bir kısmının örgüt üyeleri tarafından kullanılan “ByLock” isimli programla haberleştikleri öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X