Bursa’daki bu maç kaçmaz!

Mavi yeşilliler, FIBA Europe Cup A Grubu ilk maçında bu akşam saat 20.00’de konuk edeceği Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Keravnos’u taraftarının desteğiyle yenmek istiyor.

Bursa’daki bu maç kaçmaz!

Basketbol Süper Ligi’ne 99-95’lik Beşiktaş Fibabanka galibiyetiyle başlayan TOFAŞ, FIBA Europe Cup’ta açılışı bu akşam evinde Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Keravnos ile yapacak.

TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak A Grubu 1. hafta mücadelesini Fransa’dan Nicolas Maestre, Karadağ’dan Radomir Vojinovic ve Romanya’dan Ciprian Stoica hakem üçlüsü yönetecek. TOFAŞ, Keravnos ile daha önce Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelmiş; Bursa ekibi iki maçta rakibini 78-67 ve 74-84’lük skorlarla mağlup etmişti.

Mavi Yeşilliler, taraftarının desteğiyle Avrupa’da da sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor. TOFAŞ, ligde ise pazar günü saat 15.30’da İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşacak.

20.00/Tivibu Spor 2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X