Bursa’da vatandaşı huzursuz eden çizimler!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Güzelyalı sahilinde yapılan çizimlerle ilgili bir okurunun mesajını köşesinde paylaştı.

Bursa’da vatandaşı huzursuz eden çizimler!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Mudanya ilçemizin Güzelyalı semtinden oturan bir okurumuz, sahildeki kablo fabrikası altındaki duvara çizilmiş grafiti eserlerinin neyi çağrıştırdığını merak etmiş. Gönderdiği fotoğraflarla da konuyu gündeme getirmemizi ve yetkililerin dikkatlerini buraya çekmemizi istemiş.

Bugünlerde satanizmin gencecik kızları kurban seçtiğini, İstanbul’da bu sapkın hastalığa tutulmuş bir vahşinin 2 genç kızımızın acımasızca katline sebep olduğunu düşündüğümüzde, okurumuzun endişesine hak vermemek mümkün değil.

Duvarlardaki o sembol ve çizimlerin kendilerini rahatsız ettiğini düşünen bölge sakinlerinden bir okurumuz, bunun hangi belediye tarafından yapıldığını da merak ettiklerini vurgulamış.

Mudanya ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dikkatlerine biz de sunmuş olalım.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Sanata sevgi,muhabbet elbette olmalı amma o san’atta insana huzur veren,efkunu açan ve geleceğin teminatı olarak kabul ettiğimiz evlatlarımızı orta çağın sapık ve sapkın çukur ve dehlizlerine düşüren ,akıl hastalarının içine şeytan girmiş diyerek yakan amma asıl şeytanın kendi içlerinde olduğunu fark edemeyen bir sapkınlığa özenti olmamalıdır.
    Ecdadımız inancımızın gereği güzel sanatlarda da öyle dehalar çıkarmış,mahir sanatçılar yetiştirmiş ki bunlar hat,ebru,tezhip ile çini sanatında ,mimaride muazzam eserleri cihana kazandırmışlardır.
    Gençleirmize doğru istikamet,hayırlı ve başarılı çalışmalar içinde olmalarını diliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X