Bursa’da terör propagandası yapan katip gözaltına alındı

İznik Emniyet Müdürlüğü TEM şubesi ekipleri, İznik adliyesinde zabıt katibi olan S.K’yi PKK terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen zabıt katibinin yarın savcılığa sevkedileceği öğrenildi.

Bursa’da terör propagandası yapan katip gözaltına alındı

Bülent CİVANOĞLU

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne bağlı ekipler, İznik Adliyesi’nde Zabıt katibi olan S.K.’nin sosyal medya hesabı üzerinden Terör Örgütü PKK’nın propagandası yaptığını tespit etti. S.K., polis ekiplerinin evine yaptığı operasyonla gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen S.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz cuma günü gözaltına alınan ve 3 gündür sorgusu yapılan İznikli işadamı Abdullah Ö. akşam çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Abdullah Ö’nün her iki ofisinde de 1’er dolar bulunmuştu. Aynı saatlerde yargılanan ve akar yakıt istasyonlarında ki oto yıkamatikleri patlatarak toplam bin TL turtarında bozuk 1 lira çalan zanlılardan F.K tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.K ise serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X