Bursa’da tavuk yağı yüklü TIR kaza yaptı

Bursa’nın İznik ilçesinde kontrolden çıkan ve dorsesinden ayrılan tavuk yağı yüklü TIR, yol kenarına savruldu. TIR sürücüsünün yaralandığı kazada tavuk yağının bir bölümü döküldü.

Bursa’da tavuk yağı yüklü TIR kaza yaptı

Kaza akşam saatlerinde İznik-Adapazarı yolu Karatekin mevkisinde meydana geldi.

R.C. (45) idaresindeki 42 DKJ 92 plakalı tavuk yağı yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Dorsesinden ayrılan TIR yol kenarına savruldu.

Dorsedeki tankta bulunan tavuk yağının bir bölümünün döküldüğü kazada sürücü hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin müdahalesiyle sürücü hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Karayolları ekiplerince, yola dökülen tavuk yağının başka bir kazaya yol açmaması için önlem alınırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X