Bursa’da tartışmanın sonunda kan aktı

Bursa’da B.Ö., 3 arkadaşıyla birlikte oturduğu sırada çıkan tartışmada yaşanan arbede sırasında kimin tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunla ayağından yaralandı. Polis, olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bursa’da tartışmanın sonunda kan aktı

Olay, saat 20.30 sıralarında Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesinde meydana geldi.

B.Ö. ile 3 arkadaşı ağaçlıklı alanda oturdukları sırada henüz bilinmeyen nedenle aralarında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, yaşanan arbede sırasında B.Ö., kimin tarafından ateşlendiği henüz öğrenilemeyen tabanca ile bacağından vuruldu.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralanan B.Ö. ise güçlükle evlerin bulunduğu alana giderek yardım istedi.

Vatandaşların haber vermesi üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı B.Ö., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X