Bursa’da büyük fabrika yangını!

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde sandalye üretim fabrikasında çıkan yangın 2 saatlik çalışmanın ardından ekiplerce kontrol altına alındı.

Bursa’da büyük fabrika yangını!

İlçeye bağlı Yeniceköy Mahallesi Yenice Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sandalye üretim fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikayı sardı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İnegöl Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Yıldırım, Kestel, Gürsu ve Yenişehir ilçelerindeki itfaiye ekipleri ile BUSKİ personelinin de su tankerleriyle söndürme çalışmalarına destek verdiği yangına, helikopter ile havadan da müdahale edildi.

BAŞKAN TABAN OLAY YERİNDE

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçede çıkan ve söndürülmeye çalışılan fabrika yangınının son durumu ile ilgili vatandaşa bilgilendirmede bulundu. Sosyal medya hesabından çalışmalar hakkındaki son durumu paylaşan Taban, can kaybının olmadığını belirtti.

 

2 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından havadan ve karadan yapılan 2 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınıp, söndürüldü. Bölgeye gelerek açıklamalarda bulunan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan,” Yenice Organize Sanayi Bölgesi’nde sandalye üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangının sıçrama riski ortadan kalkarken, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, jandarma helikopterleri ve çevre ilçelerden gelen ekipler tarafından soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Allah, beterinden korusun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X