Bursa’da müşterileri dehşete düşüren olay: İçeri girip ateş etti

Bursa’da bir kişi olduğu kişinin işletmesine gidip silahla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan kişi bacaklarından yaralandı.

Bursa’da müşterileri dehşete düşüren olay: İçeri girip ateş etti

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gayrimenkul işiyle uğraşan Sıddık A.’yı (42) takip eden husumetlisi, iş yerine gelip bir süre etrafı kolaçan etti.

Kapüşonlu saldırgan, Sıddık A.’nın dışarı çıkmasıyla silaha sarılıp ateş açtı.

Kurşunların hedefi olan kişi, 3 kurşunun bacağına isabet etmesiyle yaralandı. Silah sesleri üzerine çevredekiler 112 ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Çekirge Devlet Hastanesine sevk edilirken, polis olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X