Bursa’da muhteşem lazer gösterisi

Bursa Kuzey Yıldızı, Çekirge, Nilüfer ve Bandırma Rotary Kulüpleri tarafından “Dünya Barış ve Anlama Günü” kapsamında Zafer Plaza’dan Tophane sırtlarına lazer ile yansıtılan Atatürk’ün barış ile ilgili özlü sözleri ve Rotary logo görselleri çevreden geçen halk tarafından ilgiyle izlendi.

Bursa’da muhteşem lazer gösterisi

2440 Rotay Bölge’ye bağlı Bursa Kuzey Yıldızı, Çekirge, Nilüfer ve Bandırma Rotary Kulüpleri tarafından “Dünya Barış ve Anlama Günü” kapsamında toplumda farkındalık yaratmak amacı ile Zafer Plaza’dan Tophane sırtlarına lazer ile yansıtılan Atatürk’ün barış ile ilgili özlü sözleri ve Rotary logo görselleri çevreden geçen halk tarafından ilgiyle izlendi.

Barış vurgusu haricinde Rotary’nin STK’lar içerisindeki rolününde sorulduğu sorulara kulüp başkanları güler yüz ve samimiyetle cevap verdiler.

Rotary’nin “Kendinden önce hizmet” sloganı ile çalıştıklarını ifade eden başkanlar, halktan, belediyelerden veya diğer STK ve kurumlardan gelebilecek toplumsal amaçlı projelere de açık olduklarını belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X