Bursa’da korkunç cinayet!

Bursa’da tartıştığı amcasının oğlu 24 yaşındaki Ahmet Akın’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan 34 yaşındaki Hakan Akın, saklandığı çatıda yakalandı.

Bursa’da korkunç cinayet!

İddiaya göre, Ahmet A. (24) ile amcasının oğlu Hakan A. (34), Ebu İshak Mahallesi Kızyakup Caddesi’ndeki bir eve gelerek, uyuşturucu madde almaya başladı.

 

İkili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu Hakan A, Ahmet A’yı 11 yerinden bıçakladı.

 

Hakan A, 112 Acil Servis ekiplerine durumu bildirdikten sonra olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet A’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Öte yandan, cinayeti işlendiği evde uyuşturucu maddeler ve düzenekler bulundu.

 

Çatı katında yakalandı

 

Asayiş Şube Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ve Çarşı Polis Merkezi ekipleri, olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi Hakan A’yı arama çalışmalarına başladı.

 

Sağlık ekiplerine ihbarı bildiren telefon numarasını inceleyen ekipler, Selamet Mahallesi’nde bir ikameti belirledi. Ekipler, buraya baskın yaparak şüpheliyi saklandığı çatı katında gözaltına aldı.

 

Hakan A’nın, ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X