Bursa’da kooperatif başkanını vuran servisçi teslim oldu

Bursa’da servis minibüsü sahibi, kendisine iş vermemekle suçladığı kooperatif başkanını tabanca ile vurarak öldürmüştü. 4 gün kaçan katil Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.

Bursa’da kooperatif başkanını vuran servisçi teslim oldu

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa’nın Yıldırım İlçesi Selçukbey mahallesinde 4 gün önce meydana gelen olayda, servis minibüsleri bulunan Nazif Özkan (55) daha önce kavgalı olduğu Mesken Servisçiler Kooperatifi Başkanı (MESSKOOP) Arif Akçay’la (50), kendisine iş vermediğini iddia ederek tartıştı.

Okulların açılmasına rağmen hiç bir okul ile anlaşma yapamamasının suçlusu olarak Kooperatif Başkanı Arif Akçay’ı gören Nazif Özkan, 4 gün önce Selçukbey Mahallesinde bir çay ocağında karşılaştığı Arif Akçay, ile tartışmaya başladı. Ardından silahını çeken Nazif Özkan, Kooperatif Başkanı Arif Akçay’ı başından ve göğsünden yaraladı.

Hastaneye kaldırılan Kooperatif Başkanı burada hayatını kaybederken, sanık Nazif Özkan, olay sonrası kaçtı.

​Aradan geçen 4 gün boyunca polisten saklanan katil dün akşam saatlerinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine gelerek teslim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X