Bursa’da komşu katliamı: 3 ölü

Orhangazi İlçesine bağlı Çakırlı Mahallesi’nde Hasan Küp, aralarında husumet bulunan komşularına pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda Ali Gem, eşi Gülfer Gem ve oğulları Reva Gem yaşamını yitirdi.

Bursa’da komşu katliamı: 3 ölü

NEVZAT OKUMUŞ

 

Orhangazi’nin Çakırlı Mahallesi’nde oturan  Ali Gem (69) ile eşi Gülfer (67) ve oğlu Reva (46), saat 16.00’da traktörle tarladan evlerine geldi. Ali Gem’in traktörü durdurması ve eşi ile oğlunun römorktan inmesinin ardından pusu kuran komşuları öfkeli çiftçi Hasan Küp (55), bahçe duvarının üzerinden pompalı tüfeğini ateşledi. Evlerinin bahçesinde saldırıya uğrayan Ali Gem, traktörün sürücü koltuğunda, eşi Gülfer Gem ve oğlu Reva Gem de bahçede yaşamını yitirdi. Elini kana bulayan Hasan Küp, kayıplara karıştı.

Yaklaşık 8 yıllık husumet dehşete dönüştü…

İddiaya göre, yaklaşık 8 yıl önce Ali Gem, komşusu Hasan Küp ile bir tarlaya ektikleri ürünleri ortak ekip biçiyorlardı.  Ancak anlaşmazlık yüzünden araları bozuldu. Küp’ün bu yüzden daha önce de Ali Gem’e odunla saldırdığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X