Bursa’da kaçan araçta uyuşturucu çıktı, 4 kişi tutuklandı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, polisi ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi. Esrar ve uyuşturucu hapla yakalanan 5 şüpheliden 4’ü sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Bursa’da kaçan araçta uyuşturucu çıktı, 4 kişi tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şube ekipleri, İnegöl Atatürk Bulvarı üzerinde hareket halinde aracı durdurmak istedi. ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan araçta bulunanlar yol kenarına poşet attı. Emniyet ekipleri ile kaçan araç arasındaki kovalamaca Çimen Cami yakınlarında sona erdi.


Adnan Menderes Bulvarı Çimen Camii yakınlarında durdurulan araçtaki 5 kişi polisten kaçmaya başladı. Kaçan 5 kişiden 2’si Emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Emniyet ekipleri kaçan 3 kişinin bulunması için çalışma başlattı. 3 şüpheli daha sonra evlerine yapılan baskınla yakalandı.

Araçta atılan poşetin içinden 250 grama yakın ile 40 uyuşturucu hap çıktı. E.A, E.Ç., F.K., R.Ç., F.Y. ve M.B., Emniyet’teki sorgulamalarının ardından adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden E.A., F.K., R.Ç. ve F.Y. tutuklanırken M.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X