Bursa’da İnallar’dan görkemli açılış

Otomotiv sektörünün güçlü markası İnallar Otomotiv, yeni motosiklet bayisini coşkulu bir törenle açtı. İnallar Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, “Motosiklet dünyasına yeni bir soluk getirmekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Bursa’da İnallar’dan görkemli açılış

TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa’nın önde gelen otomotiv firmalarından İnallar Otomotiv, Honda markasıyla gerçekleştirdiği yeni motosiklet bayisini İzmir Yolu Caddesi’nde hizmete açtı.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal ve birçok motorsever katıldı.

Yeni bayi, geniş model yelpazesi ve profesyonel servis hizmetleri ile Bursa’daki motosiklet tutkunlarına hitap edecek. İnallar Otomotiv, bu yeni yatırımıyla Honda’nın en yeni modellerini sunarak, Bursa’da motosiklet dünyasında önemli bir merkez olmayı hedefliyor.

‘ÖNCELİK MEMNUNİYET…’

Açılışta konuşan İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Baş- kanı Turgut İnal, 34 yıllık deneyimleri ile Bursa’daki varlıklarını güçlendirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Yeni yatırımımızla Bursa’ya ve motosiklet dünyasına yeni bir soluk getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz haline getirdik ve bu yeni alanda da aynı kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz.”

BAŞKAN’DAN TEBRİK…

Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada da, konuşmasında, Honda’nın Türkiye’deki motosiklet sektörüne olan bağlılığını vurguladı. Yamada, “Bu yeni bayi, müşteri memnuniyeti- ni en üst seviyede tutma hedefimizin bir parçası. 2023 yılında rekor satışlara ulaştık ve 2024 yılında da başarılarımızı sürdürüyoruz. Bursa’daki bu yatırımla müşteri memnuniyetini ve sektördeki öncülüğümüzü daha da pekiştireceğiz” dedi. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise, “Bu dönemde yapılan bu yatırım için İnallar Otomotiv’i kutluyorum. Bursa ve Nilüfer’e kattıkları değerler için kendilerine teşekkür ederim. Yeni bayinin başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Honda Türkiye Başkanı Yamada elektro gitar çaldı

Kurdele kesiminin ardından gerçekleştirilen Semih Kandemir&Dede konseri motorseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Satoru Yamada ise konserde elekro gitar çalarak mutluluğa ortak oldu.

Defne İnal, Turgut İnal, Senem İnal
Müge Yaşar, Turgut İnal, Senem İnal, Birkay Yaşar
İnallar Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Tetik
İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada’ya motosiklet fotoğrafı olan tablo hediye etti.
Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal’a nazarlık hediye etti.
Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal açılış pastasını beraber kesti.
İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e özel el emeği İpek tablo hediye etti.
İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e özel el emeği İpek tablo hediye etti.
Turgut İnal, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir
Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, Turgut İnal, Çetin Kardeş, Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Yosuke Kimura
Necati Şahin, Turgut İnal, Gıyasettin Bingöl
Sinan Hoşrik, Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Yosuke Kimura, Refik Can Eroskay,
Turgut İnal, Davut Özkan, Çetin Kardeş
Semih Kandemir ve Dede Showroom açılışında sahne aldı.
Muhsin Koçaslan, Hakan Batman, Ercan Yalım, Aytaç Tüfekçibaşı
Sinan Hoşrik, İnallar Satış Direktörü Özge Bahar, Davut Özkan
Sevda Gürleyen, Muhammed Utku

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X