Bursa’da doktor adaylarından anlamlı davranış

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören 30 öğrenci, aralarında topladıkları parayla Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Pediatri Bölümü’nde tedavi gören çocuk hastalar için moral günü düzenledi. Giydikleri kıyafetler ile tiyatro oyunu sahneleye

Bursa’da doktor adaylarından anlamlı davranış

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Pediyatri Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler kendi aralarında topladıkları parayla, bölümlerinde yatarak tedavi gören hasta çocuklar için düzenledikleri moral günü büyük ilgi gördü.

 

Giydikleri kıyafetlerle  tiyatro gösterisi yapıp Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler oyununu sahneleyen geleceğin doktorları, daha sonra satın aldıkları pastel boyalar ile çocukların her biri ile çeşitli resimler yaptılar.

 

Daha sonra kollarında serumlar takılı olan çocukların yüzlerini boyayan öğrenciler, onlar ile bol bol fotoğraf çektirdiler.  

 

Bu tür etkinlikleri dönem dönem yapacaklarını söyleyen öğrenciler, “Önemli olan çocuk hastalarımıza çocukluklarını yaşatmak, hastalıklarını unutturmak” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X