Bursa’da ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ ve konser programları belli oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen ve Bursa’da klasik haline gelen ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’nün bu yıl ki programı belli oldu.

Bursa’da ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ ve konser programları belli oldu!

Melisa Öztürer ÖZKAN

Cumhuriyetin ilanının 101.yıl dönümünü kutlamaya sayılı günler kaldı…

29 Ekim ruhunu ”Cumhuriyet Tırı” ile ilçe ilçe gezerek kente yayan ve günler öncesinde yaşamaya başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, her yıl binlerce Bursalının FSM Bulvarı’nda buluşarak geleneksel hale getirdiği ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’nün bu yıl ki programını açıkladı.

Mustafa Bozbey Başkanlığı’nda, Cumhuriyetin ilanının 101. yılına özel bir şekilde hazırlanan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ”Cumhuriyet Yürüyüşü”, 29 Ekim Salı Günü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Acıbadem Kavşağı’nda saat 19.00’da başlayacak.

Binlerce Bursalının akın etmesi beklenen yürüyüş, saat 20.30’da hastane alanında gerçekleşecek Candan Erçetin konseriyle taçlanacak.

Cumhuriyet konseri haftası

Öte yandan, 29 Ekim Salı gününe kadar kentin pek çok noktasında konser etkinlikleri yapılacak. 25 Ekim Cuma günü Karacabey’de saat 20.00’de Fettah Can, 26 Ekim Cumartesi günü İnegöl’de saat 20.00’de Erol Evgin, 27 Ekim Pazar günü Yıldırım’da saat 20’de Haluk Levent, 28 Ekim Pazartesi günü Gemlik’te saat 20.00’de Ali Atay, Osmangazi’de ise aynı saatte Arpanatolia & Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın konserleri gerçekleşecek.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X