Bursa’da Altınşehir Okulları’nın 400 metrelik Türk Bayrağı ile gurur yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 101. yılını karşılamaya sayılı günler kala, Altınşehir Okulları öğrencileri geleneksel hale gelen 400 metrelik Türk Bayrağı yürüyüşü için yine Nilüfer caddelerindeydi.

Bursa’da Altınşehir Okulları’nın 400 metrelik Türk Bayrağı ile gurur yürüyüşü

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Altınşehir Okulları, 400 metrelik dev Türk bayrağı ile düzenlediği yürüyüşle büyük ilgi topladı.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler coşkulu bir kortej oluşturarak Türk bayrağını gururla taşıdı. Öğretmenler, gaziler ve velilerin de destek verdiği yürüyüş, renkli ve anlamlı anlara sahne oldu.

Altınşehir Okulları’nın kurucusu Umut Gökçe, öğrencilerin bu anlamlı yürüyüşle Cumhuriyet değerlerine sahip çıktığını ve gösterdikleri birliktelik ile gurur kaynağı olduklarını dile getirdi.

Velilerin yoğun katılımıyla daha da anlam kazanan etkinlikte, katılımcılar Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutladı.

Öğrenciler, 400 metrelik Türk bayrağını taşımanın heyecanını yaşarken, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladılar. Etkinlik, Cumhuriyet Bayramı ruhunu yansıtan bu anlamlı yürüyüş ile hafızalarda iz bıraktı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X