Bursa’da 1060 muhtardan Bursaspor’a dev maddi destek

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da 1060 muharın Bursaspor için yaptığı fedakarlığı köşesine taşıdı…

Bursa’da 1060 muhtardan Bursaspor’a dev maddi destek

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl 3. Lig’de şampiyonluk kovalayacak olan Bursaspor için başlatılan ‘Mücadelende yanındayım’ kampanyasına iş insanlarının ve STK’ların desteği sürüyor.

Bu sayede iki yıldır kapalı olan transfer tahtasını açtıran Bursaspor’un yeni yönetimine destekler de devam ediyor. Tahtanın açılmasının ardından şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için transferlere başlayan takıma STK’lar da destek oluyor.

Kısa adı BEDFE olan, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu’ndan sonra Bursalı muhtarlar da kentlerinin takımına destek olma kararı aldılar.

17 ilçedeki muhtar derneklerini çatısı altında toplayan Bursa Muhtarlar Derneği, Bursaspor’a maddi yardım yapma kararı aldı.

17 ilçedeki bin 60 muhtardan biner lira toplayacak olan dernek,  Bursaspor’a toplamda 1 milyon 60 bin lira katkı yapmış olacak.

İlçe dernekleri aracılığıyla Bursaspor’a destek toplanmaya başlandı.  Bursa’daki 17 ilçede toplanacak paralar daha sonra Bursaspor’un Bursa Valiliği öncülüğünde açılan kampanya hesabına aktarılacak.

Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Beşevler Muhtarı Erol Yılmazer’in öncülüğünde yürütülen destek kampanyasının kısa sürede hedefe ulaşacağını tahmin ediyoruz.

Başkan Yılmazer bu konuda Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili ile de görüştüklerini, muhtarlar olarak biner liralık katkının dışında, kombine bilet kampanyasına da destek vereceklerini söyledi.

Bursalı muhtarların bu anlamlı jesti Bursaspor yönetimini de sevindirecek ve diğer STK’larımıza da örnek olacaktır.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Helal olsun muhtarlarımıza,dernek başkanı olan sayın Erol YILMAZER beyefendiyi de bu öncülüğü için tebrik ediyorum.
    Muhtarlar bu ülke ve vemiyetin temel taşıdır.Demokrasimizin ilk adımıdır.Muhtarlarımızın gayreti,organizasyonu ile altyapı da da güzel işlere imza atılabilir.
    Bir kez daha EROL YILMAZER başkanın vasıtasıyla tüm muhtarlarımızı tebrik ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X