Bursa milletvekiline uluslararası görev

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten’in Özbekistan’daki uluslararası temsiline bugünkü köşesinde yer verdi.

Bursa milletvekiline uluslararası görev

Yılmaz, Mesten’in Özbekistan’ın Hive kentinde düzenlenen İslam İşbirliği Gençlik Forumu’na katılımını şu ifadelerle aktardı:

“Hafta sonu… İslam İşbirliği Gençlik Forumu’nun Özbekistan’ın Harezm Bölgesi’ndeki en önemli kenti Hive’de toplantısı vardı.

İşte…

“Türk Dünyasının Yıldızı Gençlik: Ortak Mirasımız, Ortak Geleceğimiz” temalı bu toplantıya; daha önce Özbekistan seçimlerinde de Türkiye adına gözlemci olarak bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’la birlikte davetli olarak katıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da bulunduğu toplantının, “Türk Dünyasının Yıldızı Gençlik” temasıyla gerçekleştiğini belirtti.”

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X