Bursa KüpKök Koleji’nin gururu Efe Deniz Akmansoy’dan başarı hikayesi

LGS’de 0,07’lik oranla Türkiye derecesi elde eden Küpkök Koleji 8.sınıf öğrencisi Efe Deniz Akmansoy’un başarı hikayesi örnek alınacak türden…

Bursa KüpKök Koleji’nin gururu Efe Deniz Akmansoy’dan başarı hikayesi

2 Haziran’da yapılan LGS merkezi sınavında 0,07’lik başarıyla Türkiye derecesi elde eden 8.sınıf öğrencisi Efe Deniz Akmansoy, Bursa Küpkök Koleji’nin gururu oldu…

Başarı hikayesini anlatan Akmansoy, “5.sınıfta Tip 1 diyabet teşhisi aldım. O günden beri Küpkök Okullarının bana sağladığı gerek akademik gerek girişimsel koşullarla başarılı adımlar attım. Geçen sene Teknofest’te 3.lük aldığımda hedefimde LGS’de derece almak vardı. Hedefimi gerçekleştirip hayalimdeki liseye yerleşeceğim için çok mutluyum” dedi.

Küpkök Eğitim Kurumları Kurucusu Salim Uzunöz de, “Küpkök Eğitim Kurumları olarak başarıyı kendimize her zaman ilke edindik. Başarı yolunda bizden desteklerini esirgemeyen velilerimize, bizi başarılarıyla gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Efe’nin Lgs’den Şampiyon çıkması bizleri çok mutlu etti, 4 yıllık emeğimizin sonucunda hayali olan Galatasaray yada Kabataş Liselerine gidebilecek. Yüzde 1 içinde yer alan, yüzde 2 ve yüzde 3 içinde yer alan onlarca öğrencimizi tebrik ediyoruz. Biz onlarla büyük ve güçlü bir aileyiz” diyerek Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirme yolunda ayrıcalıklı eğitim anlayışıyla var olmaya devam edeceklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X