Bursa için bir uyarı daha! Pazartesiden itibaren…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, Bursa için serin ve yağışlı hava uyarısı yaptı. Pazartesi gününden itibaren bölge genelinde etkili olacak soğuk hava, perşembe günü bölgeyi terk edecek.

Bursa için bir uyarı daha! Pazartesiden itibaren…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda şöyle denildi:

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Pazartesi (30.09.2024) gününden itibaren bölgemizi etkilemesi beklenen serin ve yağışlı sistemin etkisiyle hava sıcaklıklarının; Bursa’da 8 ila 10″C, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya’da ise 15 ila 17°C düşeceği tahmin edilmektedir. Soğuk havanın Pazartesi gününden itibaren bölge genelinde etkili olduktan sonra Perşembe günü bölgemizi terk edeceği tahmin edilmektedir.

Söz konusu yağışlı ve soğuk sistemle birlikte; gerçekleşebilecek kuvvetli yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahmin ve uyarlarının takip edilmesi önem arz etmektedir.

Hafta ortasına kadar il merkezlerimizde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek hava sıcaklıklarının (C) aşağıda belirtilen değerlere kadar düşmesi beklenmektedir:

Eskişehir: 15°C
Bursa: 21 °C
Bilecik: 16°C
Kütahya: 16 °C

Başlama-Bitiş Zamanı: 29/09/2024 21.00 – 03/10/2024 12.00″

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X