Bursa ekibi İnegölspor’un hocası Yücer: Disiplinli oynamamız gereken bir maç

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursa ekiplerinden İnegölspor, pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo beyazlı takımın teknik direktörü Sinan Yücer, yaptığı açıklamada “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Erzincan ligin iyi takımlarından bir tanesi. Özellikle disiplinli oynayan, iyi mücadele eden, fiziksel olarak iyi bir takım. İyi mücadele etmemiz, disiplinli oynamamız gereken bir maç. İyi hazırlanıyoruz” dedi.

Bursa ekibi İnegölspor’un hocası Yücer: Disiplinli oynamamız gereken bir maç

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursa ekibi İnegölspor, Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Bordo beyazlıların teknik direktörü Sinan Yücer, antrenman öncesinden açıklamalarda bulundu.

Yücer, şunları söyledi:

“Zor bir deplasmana gidiyoruz. Erzincan ligin iyi takımlarından bir tanesi. Özellikle disiplinli oynayan, iyi mücadele eden, fiziksel olarak iyi bir takım. İyi mücadele etmemiz, disiplinli oynamamız gereken bir maç. İyi hazırlanıyoruz. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İsmail ile Uğur’un sakatlıkları bitti. Geçen haftada onlara süre verdim. İkisi de sakatlıklarını atlattılar. Şu anda eksik bir oyuncumuz yok. Geçen hafta berabere biten maça gerçekten çok üzüldük. Oyun olarak aslında istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Pozisyonlara da girdik. Rakibe çokta pozisyon vermedik. Kazansaydık ligde 8. olacaktık. Oda bizim için iyi bir yer olacaktı. İnşallah Erzincan maçında iyi bir sonuçla yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X