Bursa Büyükşehir’den milli maç öncesi iptal haberi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Suriye gerilimi nedeniyle yaşanan olaylardan dolayı, Türkiye-Avusturya milli maçı için bu akşam şehrin belirli noktalarında oluşturacağı dev ekran maç gösterimlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir’den milli maç öncesi iptal haberi!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda bu akşam çeyrek finale çıkmak için kıyasıya mücadelenin yaşanacağı Türkiye-Avusturya milli maçı için Kent Meydanı, Mudanya Plajı, Hüdavendigar Kent Parkı, Millet Mahallesi Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı ve Orhaneli Terminal’de kurulacak izleme noktaları iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımla iptal haberini duyurdu. Gerekçe olarak ise son günlerde Suriye gerilimi nedeniyle ülkede yaşanan istenmeyen olaylar gösterildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ”Ülkemizde yaşanan istenmeyen son gelişmeler, nedeniyle alınan karar doğrultusunda Bursa’mızın farklı noktalarında planladığımız Türkiye-Avusturya milli maç dev ekran gösterim organizasyonu üzülerek iptal edilmiştir. Anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür eder, Milli Takımımıza başarılar dileriz. Size inanıyoruz, size güveniyoruz, haydi bizim çocuklar çeyrek finale!” ifadeleri yer aldı.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ DE DUYURDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Osmangazi Belediyesi de iptal duyurusu geçti. Emek Adnan Menderes Mehmet Akif Ersoy Parkı, Soğanlı Millet Bahçesi, Yenikent Pazar Alanı, Güneştepe Siteler Dinlenme Alanı’nda kurulacak dev ekran maç gösterim organizasyonları iptal edildi. Osmangazi Belediyesi haberi, ”Ülkemizde yaşanan son gelişmelerden dolayı bu akşam yayınlamayı planladığımız Türkiye-Avusturya maçı gösterimi alınan karar doğrultusunda iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” ifadeleriyle duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X