Bu Bursaspor bir başka

Kupayla birlikte oynadığı 4 resmi maçın tamamını gol yemeden kazanan Bursaspor’da futbolcuların görüntüsü dikkat çekiyor. Yeşil beyazlı yönetimin hem kaliteli hem de karakter anlamında üst düzey oyuncuları kadrosuna katması sahaya net bir şekilde yansırken, tüm takımın kenetlenmesi mutlu sonun habercisi olarak gösteriliyor.

Bu Bursaspor bir başka

Emre KURTBAY

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’de ilk 3 maçını kazanan, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2. Tur’a yükselen Bursaspor’da, yakalanan aile ortamı başarının en büyük sırrı olarak göze çarpıyor. Başkan Enes Çelik ve arkadaşlarının işbaşına gelmesinin ardından adeta küllerinden doğan ve transfer engelinin ortadan kalkmasıyla ligin üzerinde bir kadro kuran yeşil beyazlılar, bulunduğu 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

KARAKTERİN ÖNEMİ
Transferlerde futbolcuların kaliteli olmalarının yanı sıra karakterlerine de büyük önem veren Bursaspor yönetimi, oluşturduğu kadroyla farkını bir kez daha ortaya koydu. Birçoğunun ilk kez bir arada ve 3. Lig’de oynamasına rağmen kısa sürede birbirleriyle uyum sağladığı yeşil beyazlılarda tüm futbolcuların Bursaspor armasına aidiyet duygusuyla bağlı olduğu gözlerden kaçmıyor.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
Son olarak deplasmanda oynanan Ergene Velimeşespor maçının ardından soyunma odasından paylaşılan görüntüler de bunu kanıtlar nitelikte. 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan yeşil beyazlı ekipte tüm futbolcular ve teknik heyet, “Babamın omzunda gelmiştim yanına, aşık olmuştum ben sana Atatürk Stadı’nda. Çubuklu formanla, efsane Teksas’ınla şampiyonluk yakışır o kutsal yeşil beyaza” bestesiyle galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.

BATALLA’YA BÜYÜK SAYGI
Bursasporlu futbolcular, yönetime büyük güven duyarken, Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’ya da büyük saygı duyuyor. Yaptıkları her açıklamada Arjantinli efsanenin takım içindeki önemine dikkat çeken yeşil beyazlı kramponlar, maç sonlarında da genç teknik adamı onurlandırıyor. Ergene Velimeşe maçının ardından soyunma odasında Batalla’ya taraftarın yıllardır haykırdığı “Pablo Martin Batalla” tezahüratı yapan futbolcular, birlik ve beraberliğin önemini ortaya koyuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X