Bozüyük Vitraspor cephesinden Bursaspor açıklaması

Bursaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçındaki rakibi Bozüyük Vitraspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Bozüyük Vitraspor cephesinden Bursaspor açıklaması

Bursaspor’un kupadaki rakibi Bozüyük Vitraspor, yarın saat 16:00’da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı’nda oynanacak maçın hazırlıklarını sürdürdü.

“Bursaspor, saygı duyduğumuz bir camia”

Maç öncesi İHA’ya konuşan Bozüyük Vitraspor Teknik Direktörü Mustafa Atalan, şunları söyledi:

”Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük bir camiayla ile eşleştik. Bursaspor saygı duyduğumuz bir camia. Süper Lig’de şampiyonluk görmüş. İlçemiz adına hayırlı olsun. Burada olmalarından mutluyuz. Kendi ilçemizde misafir etmek isterdik ama saha yapım çalışması olduğundan dolayı maçı Bilecik’te oynayacağız. Bakalım göreceğiz. İnşallah biz çıkıp elimizden gelen her şeyi yaparız. Şehrimize bir heyecan geldi. Umarım öylede devam eder. Bugün kondisyon ve taktik çalışması yapıyoruz. Yeni kurulan bir takımız. Yaklaşık 14 tane idman yaptık. Hala transfer çalışmalarımızda devam ediyor. İnşallah bu haftada Ziraat Türkiye Kupası maçında da hep birlikte takım olarak en güzel işleri yapıp ilçemize tekrar güzel günler yaşatmak istiyoruz”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X