Bozbey Kabotaj Bayramı’nı Mudanya’da kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı Mudanya’daki etkinliklere katılarak coşkulu bir şekilde kutladı.

Bozbey Kabotaj Bayramı’nı Mudanya’da kutladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Mudanya’da bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçede düzenlenen coşkulu etkinliklere katılarak Kabotaj Bayramı’nı kutladı.

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi ve Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ile birlikte Mudanyalıların yoğun katılım gösterdiği etkinliklerde yer alan  Başkan Bozbey, bando eşliğinde kortej, yüzme yarışması, yelken yarışması ve geleneksel yağlı direk yarışmasını izledi.

Yarışmalara katılan sporcuları tebrik eden Bozbey, ”Bu bayram vesilesiyle denizciliğimizin gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, denizlerimizin özgürlüğünün simgesi olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X