Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan Bosnalı misafirleri BESAŞ’ta ağırlayarak, tesisler ve ekmek üretimi hakkında bilgiler verdi. BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “Ziyaretimize gelen Bosnalı misafirlerimiz ile ekmek üretimi ve unlu mamuller hakkında fikir alışverişlerimiz oldu. Bosna derin tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu önemli bir balkan ülkesi. Türkiye’nin ve Türk halkının gönlünde önemli bir yere sahip Bosna ile ilişkiler son derece güçlü. BESAŞ olarak bizler de çalışmalarımızla gereken gayreti göstermekten her daim mutluluk duyuyoruz” dedi.
Tesis hakkında heyete bilgi veren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “Mevcut üretim portföyümüzü tamamen doğal olarak, francala, kepekli, ay çekirdekli, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, tam tahıllı, ruşeymli, mısırlı, haşhaşlı, zeytinli, cevizli, rol, rol kepek, rol tuzsuz, light, patatesli, şampiyon, çikolatalı, timsah, ramazan pidesi, köy ekmeği, organik ekmek, sandviç ekmeği ve hamburger ekmeği olmak üzere toplam 25 çeşide çıkardık” diye konuştu. Aydoğan, Kaliteli, hijyenik ve ekonomik ekmek üretimi ile Bursalılara hizmet ettiklerini aynı zamanda şehirde fiyatta dengeyi sağlayan en büyük unsur olduklarını belirtti.